+36 47 352 003   |   szinhaz@tokaj.hu   |   3910 Tokaj, Serház út 55.

Hírek

„Az élet zenéjét a nők adják"

Ezzel az idézettel vezette fel a Kulturális Központ intézményvezetője az Egy nap a Nőkért címmel szervezett nőnapi eseményt - a 950 éves Tokaj programsorozat jegyében - március 8-án.

Ezúttal a Tokaj-Hegyalja Egyetem Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Technikum (akiknek külön köszönjük, hogy helyet biztosítottak) éttermében fogadtuk a járás hölgyeit. Posta György, Tokaj város polgármestere tartott köszöntőt, külön hangsúlyozva, hogy egy sikeres férfi mögött mindig ott áll a nő. A több mint száz vendégnek Egri László és Zalay Lídia színművészek operettcsokrával, egy szál tulipánnal, valamint egy apró ajándékkal kedveskedtünk Nőnap alkalmából (ezt az edényfogó kesztyűt az Idősek Napközijének munkatársai készítették).

Legközelebbi ünnephez kapcsolódó rendezvényünk a magyar költészet napja lesz, amelyet a Paulay Ede Színházban tartunk április 13-án.

József Attila születésnapját ünnepeljük rendhagyó módon, s arra biztatjuk az irodalmat kedvelő közönségünket, hogy olvassunk közösen verset és prózát a 950 éves Tokajról a „Tokaj a magyar irodalomban" című összeállítás alapján.

Kulturális Központ képgalériája

Elérhetőségek

Kulturális Központ, Németi Ferenc Városi Könyvtár

3910 Tokaj, Serház u. 55.
Telefon: 06 47 352 003
E-mail: szinhaz@tokaj.hu

Intézményvezető:
Dr. Fintor Gábor

Program-koordinátor:
Fincziczki Krisztina
+36 70 330 8734
programok.szinhaz@tokaj.hu

Műszaki vezető:
Bejó Gábor
muszak.szinhaz@tokaj.hu

Németi Ferenc Városi Könyvtár
Paulay Ede Színház