+36 47 352 003   |   szinhaz@tokaj.hu   |   3910 Tokaj, Serház út 55.

Hírek

Már hagyomány a gyermeknap a Katlanban

Vidámság, játék, kacagás, öröm, boldogság. Így jellemezhető a Tokaji Gyermeknap. A közelgő rendezvény alkalmával itt a lehetőség, hogy minden csak róluk szóljon. Ez az élmény pedig a család szeretetében válik teljessé.

Ha szeretné felejthetetlenné tenni családja számára az idei gyermeknapot, látogassanak el május utolsó vasárnapján, Tokajba. Izgalmas műsorokkal, meglepetésekkel várunk mindenkit. Lesz itt minden, amit élvezhet majd az egész család. A kicsiknek bábszínház, a nagyobbaknak sportbemutatók, artista parádé, játékos vetélkedők. Itt lesz Pancsi bohóc, és a gyerekek személyesen találkozhatnak kis kedvenc mesehőseikkel, a kíváncsi Bing nyuszival, de még Bogyóval és Babócával is. Népi játékok, kézműves foglalkozások teszik majd még élvezetesebbé a napot. Kicsik és nagyok is megtalálják a nekik való szórakozást.

Ha a színesebbnél színesebb programok során pihenésre vágynak, válogathatnak majd a vásári finomságok közül vagy felülhetnek a városnéző sétavonatra.

Kísérő programjaink között megtalálják egész nap az ugrálóvárat, arcfestést és a gyermekek kedvencét, a csillámtetoválást is.

Szeretettel várjuk Önt és családját május 26-án Tokajba, a 10.00 órakor kezdődő gyermeknapi rendezvényünkre, a 10 éves Fesztiválkatlanba.

Jöjjenek, és éljük át ezt napot vidámságban, nevetésben!

Kulturális Központ képgalériája

Elérhetőségek

Kulturális Központ, Németi Ferenc Városi Könyvtár

3910 Tokaj, Serház u. 55.
Telefon: 06 47 352 003
E-mail: szinhaz@tokaj.hu

Intézményvezető:
Dr. Fintor Gábor

Program-koordinátor:
Fincziczki Krisztina
+36 70 330 8734
programok.szinhaz@tokaj.hu

Műszaki vezető:
Bejó Gábor
muszak.szinhaz@tokaj.hu

Németi Ferenc Városi Könyvtár
Paulay Ede Színház